Daca nu poti vizualiza corect newsletterul click aici.

GAL Lunca Argesului priveste spre viitor!

Conferinta Nationala “Dezvoltarea satului romanesc continua”

In zilele de 15 si 16 iunie echipa GAL Lunca Argesului a participat la Conferinta Nationala “Dezvoltarea satului romanesc continua”. In prezenta Ministrului Daniel Constantin si multor alti reprezentanti ai structurilor Leader, atat din Romania cat si din spatiul European, au fost discutate subiecte fierbinti precum noile masuri de interventie din PNDR 2014 – 2020 cat noile politici de dezvoltare rurala. A fost de asemenea subliniata importanta in continua crestere a structurilor locala GAL. 

Continua seria proiectelor de succes!

Continua seria proiectelor de succes! Tot mai multi beneficiari au realizat achizitiile si sunt in curs de finalzare a cererilor de plata. 

Proiecte finantate prin Masura 322

La Mozaceni, constructia terenurilor de sport realizate prin finantari pe Masura 322 se apropie de finalizare. Urmeaza instalarea gazonului si… spor la sport!

Continua implementarea proiectelor de cooperare

GAL Lunca Argesului continua implementarea proiectelor de cooperare, prin Masura 421. O serie de instruiri comune au avut deja loc iar saptamana viitoare beneficiarii unuia dintre proiecte vor pleca la Ghelari, Hunedoara pentru a doua sesiune de instruire. Urmeaza transpunerea acestor experiente in publicatii comune, cu GAL Tara Hategului - Tinutul Padurenilor. 

Data 19.06.15

    Comuna Mozaceni, Sat Mozaceni
           Bld Mozaceni, Nr 570, Camera 7
           Judetul Arges

    0248 / 697 414

Contact
    info@gal-la.ro

home Vizitati-ne pe facebook
Ai probleme cu vizionarea acestui email vezi in browser
Esti abonat la newsletterul nostru. Nu mai esti interesat Dezabonare