Deschidere sesiune NR.2

Incepand cu 27 mai 2013 s-a deschis a doua sesiune pentru depunerea de proiecte in cadrul GAL Lunca Argesului. Aceasta va fi deschisa pana la data de 28 iunie 2013 iar lista activitatilor ce pot primi finantare este numeroasa: sprijinirea fermelor de semi-subzistenta, achizitia de utilaje pentru exploatatiile agricole, construirea si / sau modernizarea cladirilor dar si in sectorul non agricol - servicii reparatii masini, unelte si obiecte casnice; servicii de frizerie, cizmarie, croitorie; servicii de mecanizare (protectie fitosanitara, insamantare artificiala a animalelor, servicii sanitar-veterinare) samd. 

Masurile pentru care pot fi depuse cereri de finantare in cadrul acestui apel sunt urmatoarele:

Masura 112 – Instalarea tinerilor fermieri

Masura 141 – Sprijinirea fermelor de semi-subzistenta

Masura 312 – Sprijin pentru crearea si dezvoltarea de micro-intreprinderi

Prima sesiune pentru depunerea cererilor de finantare nerambursabila s-a incheiat pe 26 aprilie. Au fost selectate pentru finantare sase proiecte, cu o valoare nerambursabila totala de peste 200.000 euro, acestea urmand a primi avizarea finala din partea APDRP.

Toate persoanele interesate de accesarea vreunei masuri, pot afla detalii suplimentare pe web site-ul GAL Lunca Argesului - www.gal-la.ro, la sediul din Str. Bulevardul Mozaceni, nr. 570, camera 7, sunand la numarul 0248 697 414 ori pe mail, la info@gal-la.ro. Echipa noastra va raspunde promt solicitarilor.

 


© 2014 Grupul de Actiune Locala Lunca Argesului

Acest site nu reprezinta pozitia oficiala a Comisiei Europene. Întreaga responsabilitate referitoare la corectitudinea si coerenta acestor informati apartine persoanelor care au initiat pagina web.

Toate informatiile, privind Programul National de Dezvoltare Rurala, furnizate in această pagina sunt distribuite GRATUIT si nu sunt destinate comercializării.