Incepand cu 27 mai 2013

S-a deschis a doua sesiune pentru depunerea de proiecte in cadrul GAL Lunca Argesului. Aceasta va fi deschisa pana la data de 28 iunie 2013 iar lista activitatilor ce pot primi finantare este numeroasa: sprijinirea fermelor de semi-subzistenta, achizitia de utilaje pentru exploatatiile agricole, construirea si / sau modernizarea cladirilor dar si in sectorul non agricol - servicii reparatii masini, unelte si obiecte casnice; servicii de frizerie, cizmarie, croitorie; servicii de mecanizare (protectie fitosanitara, insamantare artificiala a anIncepand cu 27 mai 2013 s-a deschis a doua sesiune pentru depunerea de proiecte in cadrul GAL Lunca Argesului. Aceasta va fi deschisa pana la data de 28 iunie 2013 iar lista activitatilor ce pot primi finantare este numeroasa: sprijinirea fermelor de semi-subzistenta, achizitia de utilaje pentru exploatatiile agricole, construirea si / sau modernizarea cladirilor dar si in sectorul non agricol - servicii reparatii masini, unelte si obiecte casnice; servicii de frizerie, cizmarie, croitorie; servicii de mecanizare (protectie fitosanitara, insamantare artificiala a an


© 2014 Grupul de Actiune Locala Lunca Argesului

Acest site nu reprezinta pozitia oficiala a Comisiei Europene. Întreaga responsabilitate referitoare la corectitudinea si coerenta acestor informati apartine persoanelor care au initiat pagina web.

Toate informatiile, privind Programul National de Dezvoltare Rurala, furnizate in această pagina sunt distribuite GRATUIT si nu sunt destinate comercializării.